5 maj, 2016

Kraniosakralbehandling

Kraniosakral, eller craniosacral på engelska, är en behandling med lätt beröring som frigör spänningar djupt inne i vävnaden så att smärta och dysfunktion löses upp. Behandlingen ges med kläderna på och är 60 till 120 min lång.

Vid stress och påfrestningar reagerar din kropp genom att lagra mentala och fysiska spänningar. Detta påverkar funktionen hos det centrala nervsystemet och det i sin tur kan påverka funktionen hos nästan alla andra kroppsliga system. En kraniosakralbehandling frigör det centrala nervsystemet från blockeringar och stärker på ett naturligt sätt din hälsa och ditt välbefinnande.

De flesta klienter märker en positiv förändring efter 1-5 behandlingar. En kraniosakralbehandling ger förutsättning för att kroppen själv ska kunna släppa sina spänningar och därmed möjlighet att slappna av och självläka. Behandlingen hjälper kroppen att återuppta sin naturliga läkningsprocess, och fortsätter veckor efter sessionen.

Många har också upptäckt att regelbundna behandlingar har en förebyggande verkan på sjukdom och stress.

Besök Upledger Institute för att utforska mer vad kraniosakralterapi kan hjälpa kroppen med?

Vill du läsa mer om studier och forskning om kraniosakralterapi, klicka här.

Mina utbildningar inom kraniosakralbehandling är under Upledger Institute och Anette Grundström, jag vidareutbildar mig fortlöpande varje år.

Prislista

Kraniosakralbehandling

Kraniosakralbehandling