5 maj, 2016

Idrottsmassage

Idrottsmassage är för dig som tränar mycket och/eller har en skada. Den ger dig bättre återhämtning och kan optimera dina träningsresultat.

Under en idrottsmassage använder jag mig av klassisk massage, djupmassage, bindvävsmassage, stretch, artikulering och triggerpunktsbehandling.

Har du en skada undersöker jag din kropp för att hitta grundorsaken till skadan/överbelastningen. Ofta behöver man kombinera behandlingen med att träna upp kroppen på egen hand eller tillsammans med mig genom korrektiv och funktionell träning, detta för att få ett mer långvarigt och permanent resultat.

En trött muskel skadas lättare än en utvilad, tränar man hårt och ofta är regelbundna behandlingar ett måste för att förebygga skador och ge en avslappnande effekt på spänd muskulatur för ökad återhämtning.

Min utbildning till certifierad massör och diplomerad medicinsk massageterapeut gjorde jag under 14 mån i Svenska Hälsoteamet. Utöver det har jag vidareutbildat mig på STAC Academys Professional kurser som binder ihop rehabträning eller korrektiv träning och behandling av kroppen.

Besök Branchrådet Svensk Massage för mer om forskning och studier på massage.

Prislista